Referenciák

Helyszínek

Néhány esküvői helyszín ahol az elmúlt években megfordultam, mint esküvői DJ:

A klubbok, discok ahol az elmúlt 15 évben megfordultam a teljesség igénye nélkül:

 • Grand Canyon (Veszprém)
 • Bahnhof Music Club (Székesfehérvár)
 • Szigony PUB (Veszprém)
 • West Side Music Club (Székesfehérvár)
 • BOB Café (Balatonfűzfő)
 • Bridge (Győr)
 • SZÜV PARADE partysorozat (Székesfehérvár)
 • Padlás Music Club (Veszprém)
 • Mythos (Veszprém)
 • DC (Veszprém)

A párok mondták rólam:

Kedves Laci!
Még egyszer köszönjük szépen a munkádat, nagyon szuper volt minden! Tetszett, hogy a küldött listáról – szerintem – minden számot hallottunk, és a többi dal is az ízlésünknek megfelelő volt! A vendégek visszajelzései is mind pozitívak voltak!
Nagyon szívesen ajánlunk majd téged másoknak is!

Big thanks for hosting the night! Everybody had a great time and I think some people might contact you in the near future :)) At your party we got together back in Veszprem and now at your party we danced our wedding. Unbelievable gift for us to have you there!

Laci/Jézus iszonyú jófej, segítőkész, megbízható és tapasztalt DJ . Nagyon sok jó tanáccsal látott el minket az esküvőnk kapcsán, és nem csak zenei téren, ezért is vagyunk hálásak neki. Minden korosztály jól érezte magát, mindenki táncolt, ez mindent elmond azt hiszem! :) Sosem feledjük azt a napot! :)

Laci was the DJ at our wedding and he did an amazing job! He tailored all the music to our and our guests’ taste and kept a great party going until 4am, I couldn’t get off the dancefloor, there was so much great music! He met with us beforehand to understand our taste, and what we really didn’t want to hear on our big day and made it all happen. We were very happy with everything and recommend him wholeheartedly for anyone’s big day.

Azt hiszem nyugodt szívvel mondhatjuk, hogy a legjobbat sikerült választanunk. Az esküvő nélküle nem lett volna olyan, amilyen. Remek zene választások, profizmus és végtelen kedvesség jellemezték az esténket, minden kívánságunkat, kérésünket szem előtt tartva. Mindenki szuperül érezte magát, csak pozitív visszajelzéseket kaptunk. Örülünk, hogy Téged választottunk és ha újra kéne ismét rád esne a választásunk!
Köszönjük, hogy velünk voltál és ilyen csodálatossá tetted az esténket!

Videók

Galéria

KAPCSOLAT

Ha árajánlatot szeretnél kérni kérlek írd meg mikor és hol lesz az esküvőtök, a dátumot, a helyszínt és a várható létszámot is.

  Ceremónia hangosításra van igény?

  Időpont: