Esküvői DJ Balaton – A part vagy a látkép vonz inkább?

Esküvői DJ Balaton

Akár nyáron, akár ősszel vagy tavasszal, a magyar tenger mindig csodálatos helyszín a házasságkötéshez, ezért nem véletlen, hogy mint esküvői DJ Balaton és vonzáskörzetében rendszeresen vannak felkéréseim.

A lehetőségek száma szinte végtelen, esküvői szertartás a Balaton parton vagy egy hajón a tó közepén. De sokan választják a festői kilátást legyen az akár Badacsonyban vagy a Nivegy völgy valamelyik kellemes hangulatú borászatában. ​

Esküvői DJ-ként a Balaton partján havonta akár többször is megfordulok. Nagy sikere van az exkluzívabb helyszínek (Balatonfüred, Tihany) mellett a családiasabb színtereknek is, mint például Balatonalmádi, Keszthely, Fonyód. Mindegyiknek megvan a maga előnye és varázsa.
A kevésbé felkapott települések nagy előnye, hogy könnyebben kivitelezhető közvetlen a vízparton a ceremónia, mivel több étteremnek/szállónak is van saját partszakasza. Nem elhanyagolható tényező, hogy ezek a vendélátó helyek általában barátságosabb árakon dolgoznak és nem is kell feltétlenül akár egy évre előre lefoglalni őket.

A felkapottabb városok előnye a jobb infrastruktúra, a szolgáltatók jobban fel vannak készülve nagyobb létszámú lakodalmakra is, ideértve a vacsora helyszínét és a szállás lehetőségeket is. Ezek a helyszínek magasabb árszínvonalon mozognak általában, de ezért a pénzért minőségi szolgáltatást is nyújtanak. Azért érdemes itt is körbe nézni, véleményeket kérni mivel a magasabb ár nem feltétlen jelent magasabb színvonalat.
Itt jóval kevesebb helyen oldható meg a vízparti szertartás, de sokan rendelkeznek kerthelységgel, ami lehetőséget nyújt a szabadtéri házasságkötéshez. A fotózáshoz le lehet menni a partra, ahol különleges képek készülhetnek.

Esküvői DJ-ként a Balaton parton is vagy bármely külső helyszínen biztosítani tudom a teljes hangosítást. Már az első vendégek érkezésekor halk aláfestő zenét szolgáltatok majd a ceremónia zenei és beszéd hangosításán át egészen addig, amíg a násznép elhagyja a helyszínt és bevonul a vacsorához.

Esküvő DJ a Balaton-felvidéken

Ha nem vonz Titeket a vízparti forgatag de mégis gyönyörű panorámát szeretnétek akkor érdemes körbe néznetek a Balaton-felvidéken.
Egyre többen választják a Badacsony vagy akár a Nivegy völgy valamelyik borászatát ahol tényleg igazán különleges környezetben ünnepelhetnek.
​A szertartás ünnepi hangulatához nagyon sokat hozzá tud adni a háttérben elterülő balatoni kilátás, majd a este további részében a finom balatoni borok oldják a hangulatot.

Mint esküvői DJ Balaton északi és déli partján rendszeresen megfordulok, sok helyen zenéltem már balaton parti esküvőn, ha esetleg kérdésetek lenne egy adott hellyel kapcsolatban, szívesen megosztom veletek a tapasztalataimat, hogy a nektek legjobban megfelelő helyszínen tudjatok egybekelni.

Ha felkeltettem az érdeklődésetek, kérjetek árajánlatot:

KAPCSOLAT

Ha árajánlatot szeretnél kérni kérlek írd meg mikor és hol lesz az esküvőtök, a dátumot, a helyszínt és a várható létszámot is.

    Ceremónia hangosításra van igény?

    Időpont: