Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
ESKÜVŐI DJ

 Niki és Attila esküvője Veszprémben

Niki és Atilla esküvője Veszprémben 1

Május utolsó szombatján Niki és Attila esküvőjén szolgáltattam a talpalávalót a veszprémi Zóna étteremben. Kisebb létszámú de nagyon jó hangulatú lagzin vehettem részt.

Nikivel és Attilával már régóta ismerjük egymást, rendszeresen jártak le azokba a bulikba ahol én zenéltem. Az esküvő kiállításon találkoztunk mikor kiderült, hogy pont dj-t keresnek a nagy napra és a korábbi tapasztalatok alapján úgy döntöttek engem kérnek fel, hogy szolgáltassam a zenét.
A helyszín Veszprémben a Zóna étterem volt, ahová szokás szerint már 2 órával korábban odamentem, hogy zavartalanul összepakolhassam a felszerelést.

A polgári szertartás a városházán volt így azt most nem kellett külön hangosítani. Miután a pár és a násznép megérkezett a helyszínre és mindenki elfoglalta a helyét, elfogyasztottuk a vacsorát ami most is nagyon finomra sikeredett. Az étkezés alatt Attiláék kérésére lágyabb, jazzesebb hangulatzene szólt aminek én külön örültem, mert szerintem nagyon is passzol az ilyen alkalmakhoz.

Ha párnak nincs külön kívánsága általában örökzöld számokkal szoktam kezdeni az estét ami jól feldobja a hangulatot az idősebbek és fiatalabbak számára is. A nyitó tánc után itt is így tettem és bár nem volt túl nagy létszámú az esküvő (35 fő körül) rögtön belekezdett a táncba a násznép és az ifjú pár is. Az egész éjszaka folyamán nagyon jó volt a hangulat köszönhetően többek közt a vőfélynek is akivel folyamatosan egyeztettünk és a táncot pihenésképpen játékokkal szakítottuk meg párszor. Egy idő után ismerve az Nikiék és a vendégek egy részének zenei ízlését a rockosabb zenék felé vettem az irányt melyre folytatódott a az addig is kiváló hangulat.

A visszajelzésekből ítélve a násznép jól érezte magát de ami a legfontosabb, hogy Nikinek és Attilának is nagyon tetszett az este.

Ha Te is szeretnél egy kiváló hangulatú esküvőt akkor kérj árajánlatot itt: