Weboldal címe
Weboldal alcíme
Esküvői DJ Balatonfüred
ESKÜVŐI DJ

Esküvői DJ Balatonfüred - Eszter és Márk esküvője a Hotel Margarétában 

2018 májusának utolsó hétvégéjén Balatonfüreden zenéltem Eszter és Márk esküvőjén. Helyszínnek a Hotel Margarétát választották, mely az egyik legszebb bálteremmel rendelkezik ahol eddig felléptem, mint esküvői DJ. 

esküvői dj balatonfüred

Azok közül a párok közül akiknek az esküvőjén a zenét én szolgáltatom, sokan külföldön élnek. Eszterék is másik országban dolgoznak, így eleinte telefonon, emailben és Eszter édesanyján keresztül tartottuk a kapcsolatot. Sok pár él azzal a lehetőséggel, hogy skype-on és egyéb módon megbeszéljük a részleteket és itthonról pedig egy közeli hozzátartozó intézi az egyéb ügyeket.

Mivel a szertartás este 6-kor kezdődött, én már 2 után ott voltam a helyszínen, hogy összekészüljek. Szokás szerint a ceremónia előtt már 1 órával állt kint és bent is a hangtechnika, szólt aláfestő zene, jelezve itt ma egy fiatal pár csodás napjának nézünk elébe és hogy a korábban érkező vendégek se csendben álldogáljanak amíg elkezdődik az esküvő hivatalos része. 

A szertartást is én hangosítottam, ahogy esküvői dj-ként ezt nagyon sokszor szívesen meg is teszem. Eszterék nagyon jó számokat választottak a ceremónia különböző elemihez, olyannyira, hogy párat közülük már több esküvőn is felhasználtam azóta és szoktam ajánlani más pároknak is. 

A vacsora és néhány játék után kezdetét vette a nyitótánc majd a hajnalig tartó buli. A násznép, az friss házasok első közös tánca után azonnal birtokba vette a táncparkettet és nagyon jó hangulat alakult ki. Az este folyamán emiatt egy kicsit csúsztak is a további programok (torta, menyasszonytánc) de ezt senki sem bánta.

A Márkékkal és a vőféllyel menet közben döntöttünk úgy, hogy mivel nagyon jól érzi magát a vendégsereg ezért nem akasztjuk meg a táncot, hanem inkább picit későbbre tesszük a kötelezőket. Áltában ez más esküvőkön is így szokott lenni, ha a hangulat úgy hozza nem érdemes ragaszkodni a pontos menetrendhez. Ha annyira belelendültek az emberek a bulizásba, nem éri meg leültetni őket, mert utána nehezebben jönnek vissza táncolni. 

A menyasszonytánc után a vőfély beöltöztette a bevállalósabb barátokat bolond a menyasszony tánchoz, akik nagy sikert arattak a násznép körében.

A lagzi hátralevő részében már a táncé volt a főszerep és a korábban megkezdett hangulat egészen hajnalig kitartott. Eszter és Márk is kellőképpen elfáradt az este folyamán, végig táncolták a nagy napjukat. A Margaréta Hotel dolgozói is kitettek magukért, nagyon finom ételekkel és kedves kiszolgálással koronázták meg az esküvőt.

Az este folyamán Kerekes Tamás volt a vőfély aki nagyszerűen látta el a feladatát.