Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
ESKÜVŐI DJ

Tóth László - Esküvő Dj  

Tóth László esküvő dj vagyok, 34 éves és nagyjából 15 éve foglalkozom DJ-zéssel.


A zene szeretete már kis koromtól megmutatkozott és édesapám révén inkább a népzenei, míg édesanyámtól a "modernebb" zenei műveltséget kaptam.
Természetesen, mint a korosztályom legtöbbjének, nekem is az első fellépéseim a suli bulik voltak, amik után viszonylag gyorsan a fehérvári helyi klubbok felé vettem az irányt. Stílusomra sokáig a populáris és alternatív zene keveredése volt a jellemző, amik a klub fellépéseim alkalmával a mai napig meghatározzák az általam játszott zenék stílusát. Egy ideje ezen belül a rockosabb, alternatív zenei világban szoktam kalandozni a szettjeimben a szórakozó helyeken, ahová mostanában ritkábban jutok el zenélni, mert szerencsére a legtöbb hétvégémet lekötik az esküvő dj teendők.

​Esküvő DJ-ként leginkább a mindenki által kedvelt és ismert zenéket szoktam játszani kérésre a rockosabb irányvonallal megfűszerezve, de mindig az ifjú pár és a násznép kéréseit szem előtt tartva alakítom az este zenei palettáját. Természetesen egy kis mulatóst is játszom, ha csak külön nem kérik, hogy ne legyen, de egész éjszakára ezt a stílust sajnos nem tudom vállalni, ilyen megkeresés esetén jelzem, ebben sajnos nem tudok segíteni. Ha szükséges a konferálásban és 1-2 játék levezénylésében is szívesen segítek. Fontos tudnod viszont, hogy ez nem egyenértékű egy ceremónia mester/vőfélyi szolgáltatással, nem tudok folyamatosan ott lenni és konferálni, hisz nekem a zenével kell foglalkoznom.

Nagyjából 10 éve tettem át a székhelyemet Székesfehérvárról Veszprémbe, ahol időközben 8 évig voltam egy klub rezidense. Zenei pályafutásom alatt klub DJ-ként felléptem Veszprém szinte összes helyén és bejártam a Dunántúlt, esküvő DJ-ként pedig az ország számos pontján szórakoztattam a násznépet.