Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
ESKÜVŐI DJ
Anikó és Zsolt esküvője visegrádon

Anikó és Zsolt esküvője Visegrádon 

Zsoltit még onnan ismerem, mikor még az egyik első veszprémi rezidenciámra jártak át fehérvárról bulizni rendszeresen. Időközben Ő felkerült pestre én is átkerültem egy másik helyre zenélni. Évekkel később megkeresett a neten, hogy a régi bulik emlékére szeretné ha én lennék a dj az esküvőjén.

Az esküvő előtt telefonon egyeztettünk a részletekről és hogy miket szeretnének hallani az este folyamán.
A helyszín Visegrádon a Nagyvillám Étteremben volt, ahová picit furfangos elsőre az eljutás - a gps megviccelt párszor - de egyáltalán nem nehéz. Miután felértem, az étteremből gyönyörű kilátás nyílt a légvonalban nem messze lévő várra.

A ceremóniát a kerthelységben tartották miután a vacsora következett az étterem belső részében. 
A szertartás alatt gyönyörű idő volt, de amíg a belső programok zajlottak sajnos elkapott minket egy nyári zivatar. Hirtelen megoldásként egy belső terembe vittük át a hangtechnikát, hogy ott lesz majd a táncos rész az éjszaka folyamán. Szerencsére amíg a vacsora tartott, az idő is jobbra fordult, így újra kitelepültem :)

A nyitó táncra az ifjú pár betanult egy koreográfiát amit a vőlegény barátai kicsit "átírtak'. A zene szám közben elkezdett recsegni amire Anikó elég idegesen nézett rám. A barátok hirtelen kihúzták a menyasszonyt a tánctérről és Zsoltival együtt egy nagyon jó koreográfiát adtak elő. Mindenkinek nagyon tetszett ez a meglepetés majd ezután a mementó után folytatódott a nyitó tánc.

Az éjszaka folyamán több stílust is érintettünk de legvégül a pár és barátaik kérésének örömmel eleget téve áttértünk a rockosabb, alternatívabb zenei világra. A buli 3 óra környékén záródott közös énekléssel egybekötve.

Az esküvő nagyon jól megszervezett volt, a helyszín pedig csodálatos kilátással rendelkezik és a vacsorára felszolgált fogások is nagyon finomak voltak, ajánlom mindenkinek.

Ha Te is szeretnél a saját esküvődre kiváló hangulatot akkor ide kattintva árajánlatot tudsz kérni: