Weboldal címe
Weboldal alcíme
Példa cím
ESKÜVŐI DJ

A 2018-as év összegzése 

A 2018-as év sok újdonságot hozott. Csodálatos helyeken zenéltem, sok kedves és jófej emberrel sikerült megismerkednem. Esküvő DJ lett a főállásom és megszületett a kislányom. Emellett bejártam a dunántúl nagy részét, Budapesttől Fonyódig, Velencétől Sokorópátkáig, Veszprémtől Őrimagyarósdig. A teljes hang- és fénytechnikát lecseréltem, hogy még színvonalasabb esküvő DJ szolgáltatást tudjak nyújtani. Tehát nem unatkoztam, de ha kicsit részletesebben is érdekel hogyan alakult a 2018-as évem akkor olvass tovább.

Január második hetétől folyamatosan voltak esküvői felkéréseim, de akkor még a főllásom (logisztikai vezető) miatt nem tudtam minden megbízást elvállalni. Ahogy haladtunk előre az éveben, látszott, hogy lassan dönteni kell, melyik munkát szeretném hosszútávon csinálni. A feleségemmel közösen végül úgy döntöttünk, hogy az esküvői DJ munka lesz ezentúl amivel foglalkozni szeretnék, így 15 év zenélés után a hobbim lett a munkám. Augusztus közepétől tehát már hivatalosan is főállású Esküvő DJ lettem.

A következő hetekben pedig szinte minden péntek és szombatom esküvőkkel telt. Eddigre a teljes fény- és hangtechnikámat minőségibbre cseréltem, hogy minden körülmény közepette megbízható szolgáltatást tudjak nyújtani. A fejlesztések azóta is folyamatosan zajlanak, erről majd egy későbbi cikkben be is számolok. 

Télre újra kicsit kevesebb esküvőt vállaltam, mert novemberben megszületett a kislányom és szerettem volna minél több időt tölteni vele. Az új szerepkör miatt néhány dolog kicsit a háttérbe szorult, többek között a weboldal frissítése és a social média jelenlét, de hamarosan ezeket is pótolom. 

Előre láthatólag 2019-ben sem fogok unatkozni, idén is már januárban volt az első esküvő, szeptemberig végéig pedig már csak pár péntek és néhány szombat van ami szabad.